DanceMuziek

Tom Misch – Movie

(Nieuwste Hits) – Op 6 april verschijnt het langverwachte debuutalbum ‘Geography’ van Tom Misch! Deze singer/songwriter en dj bracht eerder al zijn mixtape “Beat Tape 2′ uit.

Op het debuutalbum laat Tom Misch een ontdekkingstocht horen langs verschillende muzikale genres. Zo hoor je zijn passie voor disco, soul, hiphop en jazz terug komen op het album. In deze mix van stijlen komen zijn kwaliteiten als singwriter naar boven drijven! Ook neemt hij op de meeste nummers de zanglijnen voor zijn rekening.

Tom Misch – Movie

De eerste single van zijn debuutalbum is ‘Movie’. Een melodische ode aan de liefde geschreven door Tom en zijn muzikale zielsverwant Carmody. Ook is zijn zusje Polly Misch te horen op deze single. Hij heeft sowieso de hele familie er bij betrokken. In de videoclip zijn beelden van Toms grootouders te zijn en zijn moeder Carol is verantwoordelijk voor het artwork van de single.

Beluister hieronder “Movie”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.