MuziekNieuws

Tom Odell – Another Love

Tom Odell timmert op dit moment hard aan de weg met zijn single “Another Love”. Radiostations pikken hem op en The Guardian schrijft: Is dit de nieuwe Jeff Buckley?

Je zou Tom Odell al kunnen kennen van de T-man Top 10 van week 44. “Another Love” is een prachtig nummer die begint met prachtig piano intro. Wanneer Tom Odell begint te zingen grijpt het nummer je bij de keel en laat je na 3.15 minuten verbaasd achter.

“Another Love” staat op de debuut-EP “Songs From Another Love” die is uitgebracht in Engeland. Op deze EP is goed te horen wat van uitzonderlijk talent de 21-jarige singer/songwriter is. Luister bijvoorbeeld is naar het prachtige “Sense“.

Dan Grech gaat het aankomende album van Tom Odell produceren. Dan Crech produceerde eerder albums van o.a. Lana Del Rey, Hurts, Spector, Clock Opera en Scissor Sisters.

Beluister hieronder “Another Love”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.