MuziekNieuws

Tom Odell – Hold Me

Tom OdellTom Odell is één van de grote beloftes van 2013. In Engeland sleepte hij al de BRIT Critic’s Choise Award binnen. Na het enorme succes van “Another Love” is het nu tijd voor de tweede single “Hold Me”.

Tom Odell is ontdekt door Lilly Allen die we allemaal kennen van de hits “Fuck You“, “Smile” en “Not Fair“. Lilly bracht ook de eerste EP van Tom Odell uit op haar eigen label Cooper. Het debuutalbum van Tom Odell komt op 15 april uit en heet “Long Way Down”. Zijn nieuwe single “Hold Me” komt hier zeker op te staan.

Voor de mensen die Tom Odell kennen van het prachtig ingetogen “Another Love” is “Hold Me” wel even slikken. Op het nummer is het gedaan met de rust en zijn de drums goed vertegenwoordigd. Al met al is het een heerlijk pop nummer geworden die het zeker goed gaat doen op alle festivals.

Beluister hieronder “Hold Me”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.