IndieMuziek

Tomas Ferdinand – Stay With Me

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse singer-songwriter Tomas Ferdinand heeft zijn vierde single “Stay With Me” uitgebracht, de vierde single die verschijnt voordat zijn EP ‘Weakdays’ op 28 augustus uitkomt.

In 2021 trok Tomas in Antwerpen in een compleet vervallen Victoriaans herenhuis dat hij helemaal alleen heeft gerenoveerd – waarbij de studio de eerste kamer was die hij opknapte. In dezelfde studio verwelkomt Ferdinand regelmatig artiesten uit heel Europa om in deze creatieve ruimte te werken, zoals Graham Candy, Fink, Eric Allcock en Dillistone.

In 2020 leerde Ferdinand in Berlijn een van zijn iconen kennen: indielegende Fink, die meteen zijn potentieel zag en hem uitnodigde voor een songwritingsessie. Nadat ze erin waren geslaagd om de authentieke kern van de zanger te verkennen, produceerden ze de vier nummers tellende EP “Lover, I’m down for it”, die in 2022 verscheen.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.