DanceMuziekNieuws

Tones and I ft. Young Franco, Chaii – (Can’t Get You) Off My Mind

(Nieuwste Hits) – Tones and I, CHAII en Young Franco werken samen op de single ‘(Can’t Get You) Off My Mind’. Dit markeert het begin van het eerste seizoen van het Coke Studio-platform in Australië en Nieuw-Zeeland.

Tones and I, bekend van haar wereldwijde hit ‘Dance Monkey’, was enthousiast over de samenwerking. “Het was geweldig om met Young Franco en CHAII te werken,” zegt ze. “Het is fantastisch dat Coke Studio de kracht van muziek viert door mensen uit verschillende achtergronden en stijlen samen te brengen. Het was een grote samenwerking voor ons allemaal, en we wilden iets leuks maken.”

Single (Can’t Get You) Off My Mind

Young Franco benadrukte de creatieve vrijheid die de samenwerking bood. “Werken met Tones and I en CHAII gaf me de kans om met verschillende geluiden te experimenteren,” vertelt hij. “We wilden een funky disco-era geluid in het nummer verwerken, iets dat ik graag in mijn eigen muziek gebruik. Ondanks de nostalgische roots voelt de beat nog steeds modern aan”.

De Nieuw-Zeelandse artiest en producer CHAII voegde toe: “Werken met mijn Australische vrienden was opwindend. We wilden een energiek nummer maken dat zowel soulvol als dansbaar is. De vriendschappen die hieruit zijn voortgekomen, waren het hoogtepunt voor mij. Ik hoop dat mensen net zoveel plezier beleven aan het luisteren als wij aan het maken van het nummer”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.