MuziekPopRock

Twenty One Pilots – Shy Away

(Nieuwste Hits) – Het Amerikaans duo Twenty One Pilots brengt op 21 mei hun nieuwe album ‘Shy Away’ uit. Op dit album staan elf nieuwe tracks waarvan ‘Shy Away’ de eerste single is.

Het Grammy Award winnende duo scoorde in 2016 en 2017 wereldhits met ‘Stressed Out‘ en ‘Heathens‘. Beide singles stonden wekenlang hoog in de hitlijsten en werden veel gedraaid op radiostations. Dit zorgde natuurlijk voor een doorbraak bij het mainstream publiek en headliner plekken op grote festivals. Helaas mogen ze ook dit jaar niet optreden op Rock Werchter maar de grote shows komen wel weer!

Scaled and Icy

Het nieuwe album “Shy Away” is het eerste studioalbum dat Twenty One Pilots uitbrengt in drie jaar na de release van “Trench”. Vanwege de pandemie zijn de twee anders te werk gegaan dan normaal. De elf tracks zijn voornamelijk vorig jaar geschreven en geproduceerd door Taylor in zijn home studio. Josh heeft zijn drum partijen ergens anders opgenomen. De thema’s die je terug hoort op het album zijn emoties die we afgelopen jaar hebben gevoeld: angst, eenzaamheid, verveling en twijfel.

Beluister hieronder “Shy Away”:

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.