MuziekNieuws

Typhoon – Zandloper

Typhoon(Nieuwste Hits) – De Zwolse rapper Typhoon komt na zeven jaar met zijn tweede album ‘Lobi Da Basi’. Een indrukwekkende opvolger van zijn debuutalbum ‘Tussen Licht En Lucht’.

Typhoon heeft in de zeven jaar niet stil gezeten. Hij was te horen met de Fakkelbrigade, Muppetstuff en verschillende andere projecten en hij is op reis geweest. Al deze indrukken en levenservaring heeft Typhoon verwerkt in ‘Lobi Da Basi’. Een Surinaamse titel wat ‘Liefde is de Baas’ betekend. Op het album komt goed naar voren wat van goede tekstschrijver Typhoon is. Hij maakt muziek met een boodschap en zet je aan het denken! Luister bijvoorbeeld maar is naar “Van De Regen Naar De Zon” die Typhoon live speelde in de Ridderzaal.

Op ‘Lobi Da Basi’ verrast Typhoon je continu met verassende beats. Er zijn namelijk geen standaard hiphopbeats te horen. In de beats zijn namelijk jazz en reggae invloeden te horen. Op zijn nieuwe single “Zandloper” hoor je cabaretier André Manuel samen met Rico. Ondanks de zware tekst heeft het nummer een luchtige reggae beat waardoor het nummer gewoon klinkt als een enorme festivalhit! Natuurlijk ontbreken Blaxtar en Sticks ook niet op het album.

Beluister hieronder de “Zandloper Live”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.