MuziekNieuws

U2 – Ordinary Love

U2(2)(Nieuwste Hits) – Het is een lange tijd stil geweest rond de Ierse band U2. Maar ze zijn terug met hun single “Ordinary Love”. De single is tevens de soundtrack van Mandela: Long Walk To Freedom.

Vorige maand kondigde U2 nieuwe werk aan. De eerste single heet “Ordinary Love” en is speciaal geschreven voor de film over Nelson Mandela. Toen regisseur Harvey Weinstein Bono polste om een nummer te schrijven voor de film zei Bono meteen ja! Harvey Weinstein heeft nog nooit zo snel een antwoordt gekregen van een band. U2 kreeg een paar stukjes uit de film te zien en ging meteen aan de slag om een passend nummer te maken.

“Ordinary Love” is een prachtig nummer geworden die heel rustig wordt opgebouwd. Het is duidelijk dat U2 qua sound terugkeert naar “de oude sound” maar dan met de techniek en ervaringen van nu. De mannen streven ernaar om hun nieuwe album in april 2014 uit te brengen.

“Ordinary Love”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.