MuziekNieuws

U2 – Songs Of Innocence

U2 - The Miracle (Nieuwste Hits) – U2 kondigde gisteren tijdens de perspresentatie van Apple plotseling hun dertiende album ‘Songs Of Innocence’ aan! De eerste single van het nieuwe album heet “The Miracle (Of Joey Ramone).

U2 heeft twee jaar aan het nieuwe album gewerkt samen met producers Danger Mouse, Paul Epworth en Ryan Tedder. De eerste single is “The Miracle (Of Joey Ramone) een zwierig mid-tempo nummer die klaar lijkt voor de stadiontours. Toch ligt het nummer nog niet op het niveau van een klassieker als “I Still Haven’t Found What I’m Looking For“.

Het album is nu gratis beschikbaar voor alle Itunes gebruikers. Op 13 oktober komt ‘Songs Of Innocence’ officieel uit via Island. Apple geeft het album gratis weg maar de band heeft er wel geld voor gekregen. Bono zei hierover:”Wij hebben geld gekregen voor onze cd, ik geloof niet in gratis muziek”. Het is voor U2 een mooie manier om hun album aan het grote publiek te presenteren maar er zit wel een nadeel aan. Het album dingt niet mee om de Grammy Awards. De albums die daar kans op maken moeten namelijk voor 30 september worden uitgebracht. Het album ‘Songs Of Innocence’ komt officieel pas 13 oktober uit en is daarom uitgesloten van deelname.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.