MuziekNieuws

UFly – Love Smugglers

UFly Love Smugglers(Nieuwste Hits) – De Poolse band UFly is alweer toe aan het derde album! Op 12 november 2014 komt “Love Smugglers” uit in de Benelux.

In hun thuisland timmert UFly al wat langer aan de weg. Om hun muziek te omschrijven gebruikt de Poolse pers de term ‘Flyrock’. Een combinatie van catchy gitaar riffs en pakkende melodielijnen. UFly laat zich inspireren door Depeche Mode, Pink Floyd, U2 en The Doors. Dit hoor je dan ook duidelijk terug in hun sound. De band stond in eigenland al in het voorprogramma van Alicia Keys, Slade en Budgie.

Ook in Nederland is de band niet onopgemerkt gebleven en kreeg de single “White Rain” al de nodige airplay. Kensington heeft aan UFly gevraagd of ze het voorprogramma willen verzorgen tijdens optredens in het Paard van Troje, Doornroosje en Parkstag Limburg Theaters.

Beluister hieronder “White Rain”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.