MuziekNieuws

Van Velzen – Sing Sing Sing

Van Velzen heeft een nieuwe single uitgebracht! De single “Sing Sing Sing” is afkomstig van het album The Rush Of Life. Op het nummer heeft zijn vader Kor een gastrol.

Het is alweer de vierde single van het album “The Rush Of Life”. Op het nummer bezingt Van Velzen zijn liefde voor muziek. Zijn vader heeft hem geholpen met het luisteren naar muziek. Samen luisterde ze altijd naar de samenzang van The Beatles.

Van Velzen raakte hierdoor muzikaal extra geïnspireerd. Dit hoor je terug op “Sing Sing Sing” waarop ook vader Kor een bijdrage heeft.Van Velzen heeft het nummer geschreven samen met zijn toetsenist Simon Gitsels.

Beluister hieronder een live versie van “Sing Sing Sing”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

7 gedachten over “Van Velzen – Sing Sing Sing

 • hij had alleen zijn zang techniek niet moeten veranderen ,zingt nu heel anders dan in zijn beginperiode en klinkt ook niet meer zo vol ,zal wel een rede hebben maar wel ontzettend zonde

  Beantwoorden
 • Leuk nummer geweldig om dit samen met je vader te kunnen doen

  Beantwoorden
 • Ik hoorde vanmorgen dit nummer op de radio en dacht dat Bassie een plaatje had uitgebracht. Roel van Velzen heeft prima muziek gemaakt maar ik heb maar zelden zo’n onecht en klef nummer gehoord. En ja, ik kon het na 1 keer beluisteren meezingen!Dat moet je maar kunnen schrijven hoor ik dan. Ik dacht het niet. Goed dat Roel tegenwoordig z’n geld verdient bij RTL 4.

  Beantwoorden
   • Kom op heej, of je fan bent van Roel of niet, dit is gewoon kut. Cool dat Roel zijn vader betrekt in zijn werk, maar of de hele wereld hierop zit te wachten, uhm nee.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.