DanceMuziek

Vegyn, Ethan P. Flynn – Another 9 days

(Nieuwste Hits) – Brits producer en DJ Vegyn brengt samen met experimenteel Brits singer-songwriter Ethan P Flynn. het nummer ‘Another 9 days”uit. Het nummer is onderdeel van het op 5 april te verschijnen album ‘The Road to Hell is Paved With Good Intentions’.

Samenwerkingen
Op dit album staan naast solotracks meerdere samenwerkingen. Op de reeds uitgebrachte nummers ”A dream Goes On Forever” staat John Glacier en op ‘Halo Flip’ werkt hij samen met Lauren Auder. Daarnaast staan er ook nog samenwerkingen met Matt Maltese en Léa Sen op het album. Voor de titeltrack werkt hij dus samen met Ethan P. Flynn. Flynn, woonachtig in Londen, werkte eerder al samen met FKA twigs en David Byrne en heeft een kenmerkend stemgeluid. Hij heeft ook al een BAFTA gewonnen voor best original Music voor de muziek bij de TV serie ‘MOOD’.

Vegyn
Als zoon van muzikant en songwriter Phil Thornalley komt Joseph Winger Thornalley, beter bekend als Vegyn, uit een muzikaal gezin. Tijdens z’n studie design in 2013 is hij begonnen met optreden. Hij kreeg aanmoediging van andere artiesten en begon simpele beats te maken. Later is hij gestopt met z’n studie om zich volledig te focussen op de muziek. In 2014 bracht hij z’n debuutalbum ‘All Bad Things Have Ended – Your Lunch Included. Hij is in deze tijd in aanraking gekomen met artiesten als James Blake en Frank Ocean, waardoor z’n carrière een boost kreeg. Inmiddels heeft hij zes albums uitgebracht en komt dit jaar zijn zevende studioalbum uit. Met ruim 600.000 luisteraars per maand op Spotify, scoort hij goed.

Het komende jaar zal Vegyn touren langs verschillende plekken op de wereld. Zo staat hij in april in Barcelona en Parijs, in juni doet hij twee shows in Japan, om de maanden daarna enkele festivals aan te doen in Brussel, Duitsland en London.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.