MuziekPop

ViVii – Suckerpunch

(Nieuwste Hits) – Het Zweedse dreampop trio ViVii staat deze week voor het eerst in Nederland op het podium. Ook brachten ze hun nieuwe single “Suckerpunch” uit.

De nieuwe single wordt gelijk erg goed opgepikt. Zo staat “Suckerpunch” op één bij de populaire tracks van The Hype Machine en deelde actrice Chloe Grace Moretz (o.a. Desperate Housewives, My Name Is Earl) spontaan het nummer met haar 3 miljoen Twitter volgers! De band heeft dus alle reden voor een feestje en hoe kan dat nou beter dan op Nederlandse bodem? Aankomende zaterdag 27 oktober spelen ze tijdens London Calling in Paradiso.

Even voorstellen: Vivii

De spil van ViVii wordt gevormd door Emil en Caroline Jonsson. De twee kennen elkaar al erg lang. Ze leerden elkaar namelijk kennen tijdens een zomerkamp in Gothenborg en zijn elkaar niet meer uit het oog verloren. Als twintigers zijn ze getrouwd om daarna op een lange huwelijksreis naar Amerika te gaan. Hier hebben ze allemaal muzikale avonturen beleeft en met deze ervaring zijn ze weer terug gegaan naar Stockholm om aan hun eigen muziek te werken. Hun debuut EP “Savant” kreeg veel aandacht van belangrijke muziekblogs en de singles “Savant” en “Siv (You & I)” zijn totaal al meer dan 1,5 miljoen keer gestreamd. Gaat hun nieuwe single “Suckerpunch” deze aantallen ook halen? Nieuwste Hits denkt van wel.

Beluister hieronder “Suckerpunch”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.