MuziekNieuws

Walk off the Earth ft. Selah Sue – Can’t Take My Eyes Off You

Walk Off The EarthDe Canadese indieband Walk off the Earth kennen we allemaal van hun cover “Somebody That I Used To Know” van Gotye. Nu is het tijd voor de nieuwe single “Can’t Take My Eyes Off You”!

Walk Off the Earth staat bekend om zijn vele covers die ze op YouTube zetten. Hier werden ze ook ontdekt met de cover van Gotye. Al snel hadden ze veel volgers op YouTube en werden ze gevraagd voor optredens. Dit alles zonder hulp van labels, agents of management.

Walk Off The Earth is alweer toe aan het vierde album die 19 maart 2013 uitkomt. Hierop gaan ze de samenwerking aan met verschillende artiesten waaronder Selah Sue. Ze is te vinden op de single “Can’t Take My Eyes Off You”. Een lekker nummer waarop Selah Sue op de beatbox het refrein verzorgt.

“Can’t Take My Eyes Off You” is een cover van Frankie Valli die al in 1967 een hit scoorde met het nummer. Sinds de jaren 60 is het nummer al meer dan 200 keer gecoverd door verschillende artiesten.

Op het album komt ook het nummer “I Knew You Were Trouble” te staan. Voor deze cover van Taylor Swift heeft Walk off the Earth samengewerkt met KRNFX.

Beluister hieronder “Can’t Take My Eyes Off You”

Beluister hieronder “I Knew You Were Trouble”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.