MuziekNieuws

Want Want bestrijdt crisis

Want Want, de Nederlandstige Powerpopband uit Kampen. Is al jaren bezig met het verbeteren van maatschappijen. Vandaar dat ze een initiatief hebben opgezet om met fans weerstand te bieden aan de huidige economische crisis.

De band die je kent van de culthit “Kip Paard Koe” of van de singles “Heleen” en “Stomme Trut” heeft een manier bedacht om de economische crisis het hoofd te bieden. Fokko Mellema (zanger, gitarist) legt mij het plan uit in een duister cafeetje.

‘Het werd tijd dat er een band opstond en het systeem van binnenuit ging aanpakken’, raast Fokko Mellema. ‘De banken, het klimaat en Kane hebben lang genoeg de Want Want fans laten bloeden voor de door hen veroorzaakte ellende. Daarom hebben wij een leuke bandactie opgezet waarbij gastenlijstplekken vrij komen voor onze aankomende tour.’

Mellema doelt op de UPcomingTour, een samenwerking met de bands Vienna (BE) en Make It Count (Kampen). De drie bands touren in oktober en november heel Nederland door. De tour wordt mede mogelijk gemaakt door UPmagazine. Het beloven tien rockshows van jewelste te worden, volgens Mellema.

Gastenlijst
Hoe kom jij nou op die gastenlijst? Stuur zo snel mogelijk je adres naar info@wantwant.nl. Want Want stuurt je dan een paar posters en flyers die jij zo snel mogelijk verspreid door de stad. Maak een foto en stuur hem op naar Want Want. De eerste posterplakkers komen op de gastenlijst te staan!

Beluister hieronder “Kip Paard Koe”

Muziek: 3 voor 15

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.