MuziekPop

Wardrobe – Off the Reel

(Nieuwste Hits) – Wardrobe brengt in maart 2019 het tweede album “Giving Up A Ghost” uit. Deze week was de release van de tweede single “Off The Reel”.

De band rondom zanger Johan Verckist legt de laatste hand aan het lastige tweede album waarvan al twee singles te horen zijn. De eerste track heet “24 Weeks” deze track is doordrenkt met 60’s pop sound. Hierdoor kom je helemaal in de herfststemming.

Wardrobe – Off The Reel

De tweede track is de nieuwe single “Off The Reel”. Op deze single laat Wardrobe een hele andere sound horen. Het nummer vestigt gelijk de aandacht op zich door het elektronische intro, stevige baspartij en de elektrische gitaar, de vervormde stem van Johan Verckist doet de rest! De tweede stem van Sarah Pepels (Portland) maakt “Off The Reel” helemaal af. Nieuwste Hits is nieuwsgierig welke kant het album op gaat qua sound. Wat wij in ieder geval weten is dat Patricia Vanneste van Baltazar heeft meegewerkt aan het album en dat Bart Vincent (Thou, Melanie De Biasio, Kris Dane) het album “Giving Up A Ghost” produceert.

Beluister hieronder “Off The Reel”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.