MuziekNieuws

Waylon- The Escapist

Na twee jaar is daar dan eindelijk de nieuwe single, het zal voor de 31-jarige Apeldoorner Waylon een zware taak worden om zijn vorige succes album, ‘Wicked Ways’, te overtreffen. Op 27 september had Giel Beelen de primeur om als eerste ‘The Escapist’ te draaien. Aankomende vrijdag komt de single uit op iTunes.
‘The Escapist’ is de eerste single van het nieuwe tweede, nog titelloze, album, dat op 4 november uit komt. ‘The Escapist’ gaat over een vrouw die vastzit in een verkeerde relatie, maar niet weet hoe ze eruit moet komen. Waylon vertelde in De Telegraaf: “Ik wil in deze track de vluchtroute laten zien aan diegene, ik wil haar barmhartige Samaritaan zijn. Zij wéét dat er meer is in het leven, dat er een alternatief voor haar bestaat, maar moet nog overtuigd worden”.
‘The Escapist’ is duidelijk geschreven voor de radio, met de typische ‘Waylon sound’ is het vooral een erg vrolijk nummer geworden. Die je vast en zeker nog veel op de radio gaat horen.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZQEtKIjm9G0]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “Waylon- The Escapist

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.