MuziekNieuws

When We Are Wild – Where You’re From

When We Are Wild(Nieuwste Hits) – Het begin van 2014 kan voor de Friese band When We Are Wild niet beter. Ze waren te gast bij De Wereld Draait Door en treden op tijdens Noorderslag. Een goed moment om met de nieuwe single “Where You’re From” te komen!

Frontman Hille Stellingwerf begint in 2012 met het schrijven van liedjes. Ondertussen werkt hij als vuilnisman en schoonmaker om de eerste studio-opnames te betalen. Volgens Hille was dat het enorm geestdodend werk. Gelukkig had hij genoeg inspiratie over om zijn debuutsingle “Scuse Me” te schrijven. In het interview (vanaf 34 min) wat ik in september 2013 met hem had verteld hij daar meer over. Deze single zorgde ervoor  dat de band werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en Radio 2 Talent.  In 2013 speelde ze 23 shows in de Popronde en daarmee was When We Are Wild één van de meest geboekte acts van de Popronde.

De nieuwe single heet “Where You’re From” een lekker pop liedje met een klein randje folk. Met Noorderslag voor de deur en muziekblad OOR die de band tipt als must see in 2014 kan het bijna niet anders dan dat “Where You’re From” een veel airplay krijgt!

Beluister hieronder “Where You’re From”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.