MuziekNieuws

Bipolar Sunshine – Where Did The Love Go

Bipolar Sunshine(Nieuwste Hits) – Bipolar Sunshine is een veelzijdige act uit Manchester. In zijn eigen stad is die al enorm populair en dat is bij de boekers niet onopgemerkt gebleven. Zo stond hij op SXSW en op een showcase festival in Toronto. De nieuwste single heet “Where Did The Love Go”.

Er is een enorme buzz ontstaan rond Bipolar Sunshine. Eerst was er zijn prachtige breekbare single “Fire“. Waarop je zijn soulvolle stem hoort in combinatie met spoken word. Maar de buzz kwam pas echt opgang toen hij voor het project Bacardi Beginnings in 24 uur tijd een nieuwe nummer schreef met Rudimental. Dit is de funky single “Distance” geworden. Bipolar Sunshine is dus van alle markten thuis!

Zijn nieuwe single “Where Did The Love Go” heeft een ontzettend catchy refrein die na één keer luisteren al in je hoofd zit. Het nummer gaat over een jong meisje dat wordt geconfronteerd met een ongewenste zwangerschap, en de jongen die niks met de zwangerschap te maken wil hebben. Een zwaar onderwerp verpakt in een prachtig nummer die zo de radio op kan!

Beluister hieronder “Where Did The Love Go”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.