Muziek

Wim’s Top 10 van 2015

(Nieuwste Hits) – Het jaar is bijna voorbij dus de hoogste tijd om te kijken wat de beste nummers van 2015 zijn. Bezoeker Wim Basstanie stelde onderstaande lijst samen met een persoonlijk verhaaltje erbij.

Ik ben zelf geen muzikant, maar het beluisteren van muziek geeft mij een goed gevoel. Daarom ben ik steeds opzoek naar nieuwe nummers om mijn playlist aan te vullen. Iedere zaterdag kijk ik dan ook ongeduldig uit naar de week top 10 op nieuwstehits.nl. Soms stuur ik ook eens wat suggesties in, want goede muziek moet gedeeld worden. Toen Tijmen me vroeg om een top 10 lijstje van 2015 te maken, ben ik dan ook meteen begonnen met nadenken. Als fan van Ed Sheeran, is de nummer 2 in mijn lijstje vast niet zo’n verrassing. “Do You Remember” van Jarryd James staat hoog genoteerd. Dit nummer vind ik dan ook de ultieme ‘driving song’ van 2015. Voor mijn nummer 1 heb ik dan weer geen verklaring. Het is gewoon een geweldige song.

Top 10 van 2015
1. Jess Glynne – Take Me Home
2. Macklemore & Ryan Lewis ft Ed Sheeran – Growing Up
3. Jarryd James – Do You Remember
4. X Ambassadors – Renegades
5. Lil Wayne & Charlie Puth – Nothing But Trouble
6. Tourist LeMC – Koning Liefde
7. Mike Posner – Be As You Are
8. Lukas Graham – 7 Years 
9. ARIZONA – Where I Wanna Be
10. Wilkinson ft. Thabo – Hopelessly Coping

Flop van 2015
Telkens Mumford & Sons een nieuwe song uitbrengt, moet ik steeds terug denken aan hun oude stijl.
Ik vond ze 2 jaar geleden zeer goed. Nu zijn ze mijn interesse wat verloren.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.