MuziekNieuwsPop

Keep Shelly In Athens – Tokyo Lane

(Nieuwste Hits) – Het Griekse down-tempo electronica duo Keep Shelly In Athens bracht vorig jaar het album “Philokalia” met daarop de single “We Want More“. Het duo was ook op het Coachella Festival in Amerika.

Het duo is gevormd rondom zangeres, schrijfster en dichter Jessica Bell. Ze verbaasde de hele muziekscene met haar sterke debuut EP ‘In Love With Dusk’! Deze EP vol met dromerige vocalen op melodieuze beats kreeg erg veel goeie recensies! De band tourde daarna de hele wereld over en stond op het toonaangevende Coachella festival in Amerika. Keep Shelly In Athens bracht drie succesvolle albums en drie EP’s met daarop de hits ‘Fractals’, ‘Flyway’ en ‘Lazy Noon’ uit. De nieuwste single van het duo heet “Tokyo Lane”.

Win 2 Kaarten voor Keep Shelly In Athens

In samenwerking met de Q-factory in Amsterdam mag Nieuwste Hits twee kaarten weggeven voor het concert van Keep Shelly In Athens. Dit concert vindt plaats op vrijdagavond 16 maart in de Q-factory in Amsterdam! Het enige wat je hoeft te doen is de facebookpagina van Nieuwste Hits te liken en het bericht over deze actie te delen op Facebook! Op 12 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Keep Shelly in Athens – Tokyo Lane

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.