NieuwsRock

Wolf Alice – Smile

(Nieuwste Hits) – Wolf Alice brengt vrijdag 4 juni hun langverwachte derde album ‘Blue Weekend’ uit. Het is de opvolger van ‘Visions Of A Life’ waarmee ze in 2018 de Mercury Prize wonnen.

Wolf Alice – Blue Weekend

Voor ‘Blue Weekend’ verkoos Wolf Alice Somerset boven de Engelse hoofdstad. Ver van Londen vandaan, in een omgebouwde kerk, versterkten ze hun vriendschap, herdefinieerden ze wie ze als band zijn en brachten ze hun demo’s tot leven. Het eerste wapenfeit van het album was de single ‘Smile’ hiermee scoorde ze gelijk de 3FM megahit.
Voor het album werkte ze samen met producer Markus Dravs (Arcade Fire, Björk, Brian Eno, Florence + The Machine) die de band heeft geholpen om hun geluid verder aan te scherpen. Op ‘Blue Weekend’ vormen de persoonlijke verhalen van Rowsell de kern. Hiermee omarmt Wolf Alice hernieuwde durf en kwetsbaarheid.

Beluister hieronder ‘Smile’

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.