MuziekPop

Wolker – Situations

(Nieuwste Hits) – De 25-jarige multi-instrumentalist Gert-Jan Loobuyck heeft zijn debuutsingle ‘Situations’ uitgebracht en levert hiermee een sterk visitekaartje als Wolker af!

Gert-Jan komt uit Avelgem in België. Van jongs af aan is hij altijd bezig geweest met muziek maken. Hij leerde zich zelf drums en piano te spelen. Later kwamen daar ook een gitaar en basgitaar bij. Hij treed op met verschillende bands. Maar de ware passie ontdekte Gert-Jan in het opnemen van muziek. Met veel geduld en oefenen leerde hij zich zelf met beperkte middelen hoe je het beste muziek kunt produceren en mixen. Dit deed hij ook voor lokale helden.

Wolker – Situations

Gert-Jan maakten tussen het optreden en zijn productie- en mixingwerk de soundtrack van “Opa” de film van Marc Desmet. Dit is het moment dat Gert-Jan besluit om muziek te maken onder zijn artiesten naam Wolker. Zijn eerste single heet “Situations”. Dit nummer heeft hij zelf opgenomen, ingezongen, ingespeeld, gemixt en gemastered en dat allemaal op zijn slaapkamer. Ook de videoclip en het artwork heeft Wolker zelf gemaakt. Het resultaat is een prachtig indie-pop nummer die klaar is om de radiostations te veroveren.

Beluister hieronder “Situations”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.