MuziekNieuwsPop

Wulfie & Nomar – Everybody

PRESS PHOTO WULFIE NOMAR (Nieuwste Hits) – Nederland heeft er met Wulfie & Nomar een ambitieus songwriters duo bij. Hun single “Everybody” is enorm catchy en doet mee voor de titel zomerhit van 2015!

Het duo bestaat uit zanger Lieuwe Albertsma (Wulfie) & gitarist Ramon de Wilde (Nomar). Beide heren hebben zijn geen onbekende in de Nederlandse muziekscene. Wulfie werd in de internationale zangcompetitie Ryan Seacrest en Nomar speelt al ruim 15 jaar in bands (o.a. Reveller). Daarnaast is Nomar ook componist. Op dit moment is het duo druk bezig met hun eerste EP die het najaar van 2015 verschijnt. Ze werken daarvoor samen met producent Jens Munnink.

Wulfie & Nomar beschrijven hun sound als “uplifting soulful pop music”. Dit hoor je ook terug op hun single “Everybody”. De single heeft een gitaarriff in het refrein die enorm catchy is en goed blijft hangen. Dit nummer is dan ook zeker in de race voor zomerhit van 2015! Een aantal radiostations hebben “Everybody” al opgepikt dus houd Wulfie & Nomar in de gaten.

Luister hieronder “Everybody”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “Wulfie & Nomar – Everybody

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.