MuziekPop

Years & Years – Crave

(Nieuwste Hits) – Voor het Engelse Years & Years breekt met het uitbrengen van de single ‘Crave’ weer een spannende tijd aan. Daarmee wordt het tweede nummer prijsgegeven van het aankomende album ‘Night Call’ dat op 7 januari 2022 verschijnt. Eerder verscheen al de single ‘Starstruck‘.

Voor de release van deze pulserende nieuwe song is er ook een bijpassende videoclip gemaakt, waarin zanger Olly Alexander te zien is samen met zijn collega castleden van de populaire Engelse dramaserie ‘It’s A Sin‘. Ook Munroe Bergdorf, een beroemd Brits transgendermodel en activiste, komt aan bod in de videoclip.

Voor de cover van het album is Alexander afgebeeld als een meerman, een mythisch figuur uit de oudheid. Deze figuren stonden erom bekend zeemannen met hun gezang te lokken, waarna hun boten op de klippen te pletter sloegen. In de nummers op het album, waarop de zoektocht naar liefde of een geliefde centraal staat, laat Alexander fantasie en werkelijkheid met elkaar versmelten. “I was writing from a fantastical space, stuck in the same four walls. I wanted to have as much fun as possible in the music,” aldus de zanger.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.