IndieMuziek

Zen Link – The Story Ain’t Over Yet

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse indie pop-rockband Zen Link heeft een sterke debuutsingle uitgebracht. De single ‘The Story Aint’t Over Yet’ wordt inmiddels ook opgepikt door radiostations.

Zen Link


Er is nog weinig te vinden over Zen Link. Maar de biografie op Spotify vertelt ons het volgende: Zen Link is de bitterzoete indie pop-rockband met aan het roer de Nederlandse singer-songwriter Chris Link. Hij beloofde zijn zoon Zen dat zijn dood niet tevergeefs zou zijn toen hij moest beslissen over zijn lot. Chris’ drijvende kracht is nog steeds om een vader voor hem te zijn, een die zijn hand vasthoudt om hem mee te nemen op een muzikaal avontuur, met Zen als zijn spirituele bandlid. Dit is de reden waarom hij weer liedjes begon te schrijven, maar nu verrijkt met alle kleuren die het leven te bieden heeft en met een hoger doel.

Bij Nieuwste Hits trok de single ‘The Story Ain’t Over Yet’ gelijk onze aandacht. Zeker een band om in de gaten te houden de komende tijd.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.