MuziekNieuws

ZeZeggenTwise – Thomas’ Thema’s EP

ZeZeggenTwise is afgelopen maanden druk bezig geweest met zijn EP Thomas’ Thema’s. Vandaag is de EP uitgekomen en gratis te downloaden!

Thomas de Wit alias ZeZeggenTwise uit Lelystad/Zwolle heeft een EP uitgebracht met 6 nummers waaronder zijn hit “Pengladesh”. De lines uit dit nummer blijven in je hoofd zitten. “Niks aan de hand als een namaak Rolex” en “Frans zing een liedje voor je echte fans” gonzen al tijden door Zwolle.

Op Thomas’ Thema’s komt alles terug wat ZeZeggenTwise bezighoudt. Op Dallers gebruikt hij de sample van Aloe Blacc en heeft hij het over geldkwesties.
Een van de mooiste tracks op Thomas’ Thema’s is “Laat et Gaan”. In het nummer geeft hij de volgende boodschap mee: “Het is niet nodig om een ander zwart te maken ten gunste van jezelf. Je moet dingen vertellen zoals ze zijn”.

ZeZeggenTwise is zo aardig geweest om de EP gratis weg te geven.
Je kunt hem hier downloaden!

Beluister hieronder de EP van ZeZeggenTwise

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.